MENUFORSLAG 

 

Her er lidt menuforslag til din fest.
 Det betyder dog ikke at vi kun laver disse menuer.

Begravelse /bisættelse

 

Sandwich 

Kaffe - kage  

Kaffe - kringle 

øl - vand 

Kaffe - lagkage 

Smørrebrød 

m.m. 





Kursus /Konference

 

Plads til 150 pers.


2 lokaler

med plads til 20-30 pers. i hver 


AV udstyr 


Heldags pakker 


1/2 dags Pakker



De store dage 

 

Bryllup

konfimation 

fødselsdag 

Jubilæum

Barnedåb 


Op til 150 personer


3 - 10 retters menu 

Sharing menu  

Livretter

m.m. 

Dagligdagens hygge


Generalforsamling

Foreningsliv

fællesspisning


vi tilbyder

husmandkost

tapas 

kaffe og kage

øl og vand

og meget andet


Odsherred Menu sæson 

FORÅR 

FORRET

Friske asparges
med røget hornfisk-salat,

løg og karse

 

HOVEDRET

Langtidsstegt okse

med knuste kartofler hertil Sidinge sennep, honningglaserede gulerødder, grillet kål

og okseglace tilsmagt med ramsløg

 

DESSERT

Rabarber og Kærlighed 

SOMMER

FORRET

Stegt fisk fra torvet
med ærtepure, brunet smør tilsmagt med sommerurter

 

 HOVDERET

Sprød skovkylling

Smør- og tangglaserede Lammefjords grøntsager og kartofler  

hertil estragonsauce

 

 

DESSERT

Marengs – Honning – Bær

EFTERÅR

FORRET

Varmrøget laks

fra egen rygeovn

med Æbleguf, fennikel, friske æbler og urter

 

HOVDERET

Indbagt Vildt 

med stegt grøntkål, stuvede skovsvampe,

hasselbagt lammefjords kartofler med honning og timian 

 

DESSERT

Æble - butterdej - vanilje

VINTER

FORRET

 Kalve terrin 
med selleri-remoulade og syltet selleri 

  

HOVEDRET

Rosmarinstegt okse
brændte porrer, kartoffelpure med brunet smør, hertil glaseret løg og rosmarinsauce

 

 

DESSERT

Chokolade - havtorn - timian 


 3 Retters Menu

Klassisk

FORRET

Tarteletter

med høns i asparges

 

HOVEDRET

Gammeldags oksesteg   

med glaseret løg, ristede kartofler, surt

hertil stegte Lammefjords gulerødder og sauce

  

DESSERT

Nøddekurv

med 3 slags is, flødeskum, frugtsalat og chokoladepynt  

Fransk

FORRET

Cremet hummersuppe

 

HOVEDRET

Confiteret andelår

med tartiflette

og Syrnet salat


DESSERT

Creme Bruleé

med

syltet sæson frugt

Sharing dinner / Dele middag 

Kært barn har mange navne, buffet på bordet, familie middage, etc. 

Maden serveres på bordet, så man bare kan fortsætte samtalen uden at rejse sig.

Klassisk


Hjemmelavet sild med tilbehør

 

Røget fisk fra torvet

med capers-urtecreme


Sprød fisk med urte-remoulade 


Tarteletter med høns i asparges 


Ribbensteg med rødkål og Surt


Medister med stuvetkål


Indbagt brie 

med sennep og karse 


Steetfood


Gua bao med pulled gris

 kål og ananas-kebab 


Bella´s thai hygge


Bløde tacos med Ceviche, sprød kål, citron og chilimayo 


 Stegt flæsk sandwich

(signaturret)


 Grillede Quesadillas med kylling og ost 


Onion bhaji / Corn Cake 

med 
yoghurt dip


Odsherred


Kålsalat med røgede kerner


Langtids tilberedt okse

med sæsongrønt i vejrhøj beurre blanc


Gris - gulerod - lippert's chilihonning - syltet gulerod 


Grov kartoffelpure med sennep 

toppet med purple rain


Lamme frikasse med kartofler og tang fra Dansk Tang


Grillet kål med brunet smør og bacon


Brændte Porrer

men hjemmerøget ost 


Brunch 

Røræg - Bacon - Stegte Sæson Pølser 


Kreativ æggeret 

Her har kokken frie tøjler


Yoghurt - Rødgrød 


Øllebrød - Kompot - Fløde 


Lokale Skære-Pølser fra Odsherred 


Chevre salat med Lammefjordsgulerøder 


Skåret frugt


Røget flødeost med lippert's chili  


Ostebræt 


Marmelade 


Arme riddere med hygge


Brød fra højby bageri 


Smør 


Kaffe og the 


Æblemost fra troldebakke


225kr.